Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını çok güzel görmek

Rüyada kızını çok güzel görmek

Rüyada kızını çok güzel görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yolculuğa, işlerinin kötüleşeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına inanılır.

Rüyada kızını çok güzel gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kızla çıkmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada güzel bir kızla evlenmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kızla öpüşmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kızla sevgili olmak hastalıklarının son bulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye rivayet eder.

Rüyada güzel bir kızla konuşmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, üzerinde kafa yoracağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını güzel görmek donanımlı kılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments