Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kızla öpüşmek

Rüyada güzel kızla öpüşmek

Rüyada güzel kızla öpüşmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kazancının her geçen gün artacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Rüyada güzel bir kızı olduğunu görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bi kızı öpmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, ruhunu güzelleştireceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kıza sarılmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızla çıkmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kızı öpmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine inanılır.

Rüyada kızının güzelleştiğini görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments