Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek

Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek

Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada sarışın güzel kadın görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada güzel kadın görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada güzel giyinmiş kadın görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç güzel kadın görmek umutsuz olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bi kadın görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel kadınla evlenmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, insanların takdirini kazanacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kadınla konuşmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments