Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarışın güzel kadın görmek

Rüyada sarışın güzel kadın görmek

Rüyada sarışın güzel kadın görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, malının artacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sarışın güzel kadın gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada sarışın güzel kadın görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada kocasını sarışın bir kadınla görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sarışın kadın öpmek ağlayacağına ve dertleneceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarışın kadın görmek başarıların devamlı olacağına, mutluluğunun katlanacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, müjdeli bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments