Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kadınla konuşmak

Rüyada güzel kadınla konuşmak

Rüyada güzel kadınla konuşmak güzel ve doğru işler yapacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada güzel kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada güzel kadınla konuşmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kadınla konuşmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada güzel konuşmak helal kazanç elde edeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kızla konuşmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kızla konuşmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada güzel kadın görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadın görmek borçlarının kapanacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ömrünün uzun olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments