Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel giyinmiş kadın görmek

Rüyada güzel giyinmiş kadın görmek

Rüyada güzel giyinmiş kadın görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yeni bir eve taşınacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel giyinmiş kadın gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel elbiseli kadın görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada güzel elbiseli kadınlar görmek nasiplerini alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada çok güzel kadın görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada güzel giyimli kadın görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada genç ve güzel kadın görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını güzel görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının güzelleştiğini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments