Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bi kadın görmek

Rüyada güzel bi kadın görmek

Rüyada güzel bi kadın görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sağlığının yerinde olacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada güzel bi kadın gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada güzel kadınla tanışmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada güzel genç kadın görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada güzel kadınla evlenmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, ruh sağlığının bozulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel elbiseli kadınlar görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kadınla öpüşmek sadaka ya da zekat vereceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok güzel bir kadın görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok para kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments