Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk güvercin görmek

Rüyada rengarenk güvercin görmek

Rüyada rengarenk güvercin görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada rengarenk güvercin görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk dondurma görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kafasına göre birini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk gelinlik giymek büyük başarılara kazanılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada rengarenk gül toplamak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada rengarenk yüzük görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk elbise görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Rüyada rengarenk gül görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk tavşan görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments