Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yavrusu görmek

Rüyada güvercin yavrusu görmek

Rüyada güvercin yavrusu görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerinin azalacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusu gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yavruları görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sabrını zorlayacağına, dertlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine inanılır.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek herhangi zarara uğramayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yavru güvercinler görmek yaşamın kolay hale geleceğine, başarı elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments