Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve güvercin görmek

Rüyada tavşan ve güvercin görmek

Rüyada tavşan ve güvercin görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, güzel haberler alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hasta ise bakacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada tavşan ve güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tavşan ve güvercin görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek büyük işlere imza atacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kara tavşan görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ezmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan kucaklamak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavşanın yavruladığını görmek büyük miktarda para kazanılacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada evde tavşan beslemek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments