Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve fare görmek

Rüyada güvercin ve fare görmek

Rüyada güvercin ve fare görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, keyifli sohbetler edeceğine, yeni duygular tadacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iyi ruh halinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada güvercin ve fare gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada güvercin ve fare görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerede güvercin görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada ev güvercini görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çiftleşen güvercin görmek insanların takdirine mazhar olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ak güvercin görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulur.

Rüyada koyu renk güvercin görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada camide güvercin görmek manevi olarak hasar alınacağına, dikkat çekeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada güvercin yumurtaları görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments