Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak güvercin görmek

Rüyada ak güvercin görmek

Rüyada ak güvercin görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada ak güvercin gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Rüyada ak güvercin görmek kirli işlere bulaşacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek yurtdışına gidileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlara ak düşmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, süzüleceğine işaret eder.

Rüyada ak üzüm görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı su aktığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments