Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev güvercini görmek

Rüyada ev güvercini görmek

Rüyada ev güvercini görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Rüyada ev güvercini gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada eve giren güvercin görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden güvercin çıktığını görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada ev içinde güvercin görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet eder.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve güvercin girdiğini görmek sıkıntıların son bulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada evde güvercin görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev güvercini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde güvercinler görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments