Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin pisliği görmek

Rüyada güvercin pisliği görmek

Rüyada güvercin pisliği görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulur.

Rüyada güvercin pisliği gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada güvercin pisliği görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin pisliği yemek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın pisliğini görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliği görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada kendi pisliğine basmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada domuz pisliğine basmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde köpek pisliği görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments