Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın pisliğini görmek

Rüyada atın pisliğini görmek

Rüyada atın pisliğini görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, rızkın gittikçe azalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada atın pisliğini gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Rüyada at pisliği temizlemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada at pisliğine basmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, bir konuda destek alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Rüyada atın pisliğini görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, iflas edeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada at pisliği görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at pisliği yemek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada at ve at pisliği görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan kendi pisliğini görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada büyük pisliğini görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments