Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin pisliği yemek

Rüyada güvercin pisliği yemek

Rüyada güvercin pisliği yemek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, yeni bir sayfa açacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, fikirlerinin can bulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin pisliği yemek gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada güvercin pisliği yemek rızkının çoğalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği görmek kazancının her geçen gün artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada keçi pisliği yemek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine inanılır.

Rüyada hayvan pisliği yemek şifa edineceğine, sorunların ortadan kalkacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada kendi pisliğini yemek toparlanmasının da uzun süreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada insan pisliği yemek yarar getireceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada inek pisliği yemek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments