Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafası kopuk güvercin görmek

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek anne baba duaları alınacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kafası kopuk güvercin gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada kafası kopuk yılan görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafası kopuk köpek görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafası kopuk adam görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kafası kopuk balık görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kopuk kafa görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada kafası kopuk bebek görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments