Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve tavuk görmek

Rüyada güvercin ve tavuk görmek

Rüyada güvercin ve tavuk görmek kişinin başarılarının artacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, en büyük acılarının dineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve tavuk gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada güvercin ve tavuk görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada birinden güvercin almak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek her nimetin lezzetine varacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada birine güvercin vermek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin konmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments