Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi güvercin görmek

Rüyada dişi güvercin görmek

Rüyada dişi güvercin görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kazancının her gün daha fazla artacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada dişi güvercin gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada dişi güvercin görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cok beyaz güvercin görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada güvercin kovmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinin takla attığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde güvercin görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evinde güvercin görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments