Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ezmek

Rüyada güvercin ezmek

Rüyada güvercin ezmek başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada güvercin ezmek gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada güvercin ezmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Rüyada insan başı ezmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalettir.

Rüyada pirinç ezmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada böcek ezdiğini görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, tüm sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ezmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yılan ezdiğini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kediyi arabayla ezmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments