Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her gün aynı kişiyi görmek

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her gün aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada her gün aynı insanı görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulmaktadır.

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada her gün bebek görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada birini her gün görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments