Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her gün bebek görmek

Rüyada her gün bebek görmek

Rüyada her gün bebek görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada her gün bebek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada her gün bebek görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada her gün aynı insanı görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada birini her gün görmek haksızlık edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada gün batımını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün saymak borçlarının azalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Rüyada günleri görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments