Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç gün aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, gelişim içine girileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, işlerinin toparlanacağına delalet eder.

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada her gün aynı insanı görmek onun yolundan ayrılmayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada görülen kişiyi ertesi gün görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kendisini eve kapatacağına işarettir.

Rüyada günleri görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mehmet günsürü görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, endişelerin son bulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments