Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına inanılır.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, elinin darlık içinde kalacağına, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada güneşin batışını seyretmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada güneş batışını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada güneşin batışını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Rüyada güneşin batışı görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sinem

Rüyada günesin batidan doğup geri duzelip doğudan doğması