Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş batışını izlemek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada güneşin batışı görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin batışını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, razı geleceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada güneşin batışını izlemek aile hayatının hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments