Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin batışını seyretmek

Rüyada güneşin batışını seyretmek

Rüyada güneşin batışını seyretmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Rüyada güneşin batışını seyretmek gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Rüyada güneşin batışını seyretmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada güneş batımı görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, çok başarılı işlere adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin batışı görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin batışını izlemek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş batışını görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments