Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin tutulmasını görmek

Rüyada güneşin tutulmasını görmek

Rüyada güneşin tutulmasını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, ömür boyu başarılı olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin tutulmasını gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hem hayatının kurtulacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada güneş tutulması görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık tutup kesmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ateş tutuşturmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments