Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlük görmek

Rüyada güneş gözlük görmek

Rüyada güneş gözlük görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlük gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlük görmek spora başlayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlük almak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlükleri görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüklü birini görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, şansının bahtının açılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments