Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş batımı görmek

Rüyada güneş batımı görmek

Rüyada güneş batımı görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, beklenen mirasın alınacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada güneş batımı gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek sadaka ya da zekat vereceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş batımı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin batışı görmek problemlerinin biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalet eder.

Rüyada güneşin batışını izlemek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin batışını seyretmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments