Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahlar için ağlamak

Rüyada günahlar için ağlamak

Rüyada günahlar için ağlamak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş öğreneceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada günahlar için ağlamak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada günahlarına ağlamak belalı insanlara denk geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada günahlar için ağlamak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulur.

Rüyada günaha ağlamak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulur.

Rüyada günahlara ağlamak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada günahına ağlamak kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada günahsız olduğunu görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günah defteri görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada günaha girmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments