Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahsız olduğunu görmek

Rüyada günahsız olduğunu görmek

Rüyada günahsız olduğunu görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hanenizde bolluk olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada günahsız olduğunu gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada günahtan kaçınmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sermaye kaybedeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada günahtan pişman olmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada günah defteri görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada günahlarının affedildiğini görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada günahına ağlamak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, işlerinde bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada günahlarının çok olduğunu görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada günah işleyip tevbe etmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, maddi imkânlarının azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments