Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahına ağlamak

Rüyada günahına ağlamak

Rüyada günahına ağlamak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yardım edeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada günahına ağlamak gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada günahlara ağlamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada günahlar için ağlamak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada günahlarına ağlamak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada günahına ağlamak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, başarıyla geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada günaha ağlamak bunun için her gün şükredeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada günahtan kaçınmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada günaha girmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Rüyada günahtan pişman olmak önemli bir lider haline geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments