Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahlara ağlamak

Rüyada günahlara ağlamak

Rüyada günahlara ağlamak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada günahlara ağlamak gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada günahlara ağlamak geçiminin daha kolay hale geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına rivayet eder.

Rüyada günahlar için ağlamak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Rüyada günahlarına ağlamak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kazanca kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada günahına ağlamak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada günaha ağlamak hayaline kavuşacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada günahtan pişman olmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada günahtan kaçınmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada günah çıkardığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments