Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günaha girmek

Rüyada günaha girmek

Rüyada günaha girmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, büyük bir sorun oluşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada günaha girmek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada günaha girmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada günah çıkardığını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Rüyada günahlarının çok olduğunu görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada günahlarını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük günah işlemek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada günahtan sakınmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, huzur dolu günler geçireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günahına ağlamak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hainlik yapacağına delalet eder.

Rüyada günah defteri görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments