Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her gün aynı insanı görmek

Rüyada her gün aynı insanı görmek

Rüyada her gün aynı insanı görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Rüyada her gün aynı insanı gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada her gün aynı insanı görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her gün aynı kişiyi görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, dertlerine çare bulacağına, o kişiye zararının dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini her gün görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hatalarından erken döneceğine delalet eder.

Rüyada her gün bebek görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç gün aynı kişiyi görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek şansın kaçacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments