Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün görmek

Rüyada gün görmek

Rüyada gün görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sağlık içinde yaşanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalet eder.

Rüyada gün gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada gün görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada güneşli günde kar görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada mübarek gün görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, yükünün azalacağına, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Rüyada her gün aynı insanı görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada günes gözlük takmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Rüyada tarih gün görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada güneşli gün görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments