Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük çalmak

Rüyada gümüş yüzük çalmak

Rüyada gümüş yüzük çalmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük çalmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada gümüş yüzük çalmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik çalmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük takmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırıldığını görmek işiyle nam salacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzükler bulmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulur.

Rüyada gümüş yüzük ve küpe görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında gümüş yüzük görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments