Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük ve küpe görmek

Rüyada gümüş yüzük ve küpe görmek

Rüyada gümüş yüzük ve küpe görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sosyal konumunun değişeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük ve küpe gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada gümüş yüzük küpe görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük ve küpe görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş küpe aldığını görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gümüş küpe bulmak huzursuz ve mutsuz olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, dara düşeceğine yorulur.

Rüyada gümüş küpe toplamak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş küpe vermek özlem gidereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments