Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ondan faydalanacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalettir.

Rüyada gümüş yüzüğün kırılmasını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Rüyada iki gümüş yüzük görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına delalet eder.

Rüyada birinden gümüş yüzük almak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada gümüş yüzük küpe görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments