Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden gümüş yüzük almak

Rüyada birinden gümüş yüzük almak

Rüyada birinden gümüş yüzük almak güzel günlerine gölge düşeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden gümüş yüzük almak gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada birinden gümüş yüzük almak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın gümüş yüzük görmek isteklerinin erteleneceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iyi bir zanaatkar olunacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzük ve küpe görmek işiyle nam salacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kırık gümüş yüzük görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük verildiğini görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments