Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş tarak görmek

Rüyada gümüş tarak görmek

Rüyada gümüş tarak görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kesesinin dolacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bereketin geleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş tarak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada gümüş tarak görmek sıkıntıların biteceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada demir tarak görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah tarak görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada elinde tarak görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış tarak görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalettir.

Rüyada sık dişli tarak görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada taraktan saç temizlemek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments