Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış tarak görmek

Rüyada kırılmış tarak görmek

Rüyada kırılmış tarak görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış tarak gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada tarak kırıldığını görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada tarağın kırıldığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada kırılan tarak görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış tarak görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işaret eder.

Rüyada tarak üzerinde bit görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden tarak almak ticaret hayatına atılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada tarak kaybetmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada plastik tarak görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments