Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tarak görmek

Rüyada siyah tarak görmek

Rüyada siyah tarak görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kinin ve nefretin son bulacağına, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tarak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada siyah tarak görmek iş hayatında terfi alınacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada tarak hediye almak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada tarağın kırıldığını görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden tarak almak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, koyu sohbetler edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz tarak görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada tarak ve ayna görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz tarak görmek iş ve mekan değiştireceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden tarak aldığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments