Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskici olmak

Rüyada eskici olmak

Rüyada eskici olmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sağlığın bozulacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, bereket ve zenginlik olacağına inanılır.

Rüyada eskici olmak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada eskici dükkanı görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuranın eskidiğini görmek borçların kapanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elbisenin eskidiğini görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada eskici görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek kendisine gelemeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının eskidiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, endişeli durumların son bulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments