Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısı eskimek

Rüyada ayakkabısı eskimek

Rüyada ayakkabısı eskimek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına alamet eder.

Rüyada ayakkabısı eskimek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Rüyada ayakkabısı eskimek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıların eskidiğini görmek çok dikkat çekeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı eskidiğini görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, faydalı şeyler yapacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarının eskidiğini görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının eskidiğini görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskici dükkanı görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments