Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğünün eskidiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıların eskidiğini görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı eskidiğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet eder.

Rüyada elbisenin eskidiğini görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada eskiciye eşya satmak enerjisini toplayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eskici dükkanı görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments