Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş silah görmek

Rüyada gümüş silah görmek

Rüyada gümüş silah görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sinirlerinin yıpranacağına işarettir.

Rüyada gümüş silah gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada gümüş renkli silah görmek yakın akrabadan gelecek habere, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş silah görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına inanılır.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek ele geçecek haram mal ve paraya, çok güzel günler göreceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada gümüş hediye almak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak üzüntülerin sona ereceğine, lüks içinde olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük takmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük toplamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments