Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş ve altın kolye görmek

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, bazı adımlar atacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş ve altın kolye gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada altın gümüş kolye görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, heveslerinin de azalacağına, halsizleşeceğine işarettir.

Rüyada birine gümüş kolye takmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir gümüş kolye görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments