Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek toplum için faydalı işler yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet eder.

Rüyada altın ve gümüş bilezik gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Rüyada altın gümüş bilezik takmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada gümüş ve altın bilezik görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bilezik almak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bilezik taktığını görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada gümüş bilezik vermek başarıları ile konuşulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments