Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bıçak görmek

Rüyada gümüş bıçak görmek

Rüyada gümüş bıçak görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada gümüş bıçak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada gümüş çatal bıçak görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bıçak görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş mücevher görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet eder.

Rüyada gümüş tencere görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş süs eşyası görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş define bulmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, aydınlanacağına yorulur.

Rüyada gümüş almak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, canla başla çalışacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments